Afrikansk marked

Afrikansk marked

I Aarhus er der et stort internationalt netværk. Især det afrikanske netværk blomstrer og de sidste 5 år, er netværket blevet så stort, at der har været basis for at skabe afrikanske markeder og festivaler. 

Sådan er det også i år. Og mumutane var for første gang en del af det. Vi var mildest talt vildt spændte. 

På Godsbanen, Institut for (X), den 22.-23. juni var der lagt op til den helt store fest med fokus på vestafrikansk kultur i samarbejde med Diaraby Jamm Festival 2019.

I løbet af weekenden var der danseworkshops, modeshow, madboder, lækkert musik og meget mere. Lørdag den 22. juni var mumutane med og viste fine produkter frem såsom kimonoer, puder, vaser, multipunge, totebags, urtepotteskjulere, butterflies, accessories til håret og vægdekoration og masker fra Umasqu design studio.  

Der var selvfølgelig også mange andre iværksættere såsom Banicca og Mama-Essie med på markedet, så vi fik udvidet vores netværk og hentet inspiration med hjem. Se mere om eventet på Facebook  
banicca afrikansk marked urbanicca diaraby jamm festival institut (X) godsbanen aarhus

mama-essi mama-afrika afrikansk marked diaraby jamm festival institut (X) godsbanen aarhuscute boy dansk afrikansk marked diaraby jamm festival institut (X) godsbanen aarhus
Diaraby Jamm Festival Afrikansk marked Aarhus Institut (X) Godsbanen

 

mumutane line dalby gundersen designer afrikansk marked institut (X) godsbanen aarhus

 

 

mumutane boligtilbehør farverige grafiske tekstiler Afrika accessories vægdekoration moderne masker


Ældre indlæg Nyere indlæg