Coffee beanies fra Burundi

Coffee beanies fra Burundi

Super lækre håndstrikkede huer i høj kvalitet produceret af kvindelige kaffebønder fra bjergene i Burundi.

Burundi er et meget fattigt land, hvor størstedelen af befolkningen i bjergene forsørger sig som kaffebønder for at overleve. Vilkårene er hårde, der er begrænset eksport, og det er svært for de lokale at tjene til føden.

Derfor har Coffee beanies oplært en masse strikkere i Burundi for at give de lokale mulighed for en ekstra indtjening. 

Det betyder, at for hver strikket hue der sælges, fordobles en families ugentlige indkomst i kaffebjergene i Burundi. Dét er en forskel, der kan mærkes. 

Materialet er 100% blød og kraftig merinould, som gør huen let at style opretstående eller ved at lægges ned - præcis som du lige ønsker det. Den høje kvalitet og det klassiske design giver huen en lang levetid. 

Beanien der kaldes 'peace' er opkaldt efter den ikoniske peace basket, der kan ses på alle markeder i Burundi og Rwanda, og som symboliserer tiden efter folkemordene i 1993-94. 

 Traditional peace basket rwanda gives inspiration to the coffee beanie from burundi sold online in denmark slow-fashion and social sustainability at its best

Se huerne og de farver der er på shoppen her - og hvis din farve ikke lige er der, så skriv til os, så ser vi hvad vi kan gøre :) 


uld hue merino bæredygtig strikhue mumutane coffee beanies burundi


Ældre indlæg Nyere indlæg