Enkle vaser med stor effekt

Enkle vaser med stor effekt

Sikke en skøn, solrig efterårsferie, og selvom man ikke har haft ferie, håber vi der har været plads til gåture i skoven og afslapning med jeres kære. Det er bare så lækker en årstid, alle farverne, tændte stearinlys og hyggen. Men hold da op, hvor er det blevet koldt! Det er nu de sidste stilke af blomster og kviste med grønne blade fra haven kan tages ind og nydes inden de alle blæser væk! Hvis man ikke kan finde så mange farvede blomster, er en dekorativ gren også rigtig fin. Mumutane vaserne som der ses på billedet har en flot grafik og masser af farver og derfor gælder less is more også i denne sammenhæng. En enkelt gren eller blomst er altså nok - resten kan nydes i haven. 

Som det er med flere af vores produkter, er vaserne også alsidige.

I produktudviklingen stræber vi efter, at produkter kan have flere funktioner eller udtryk. Det kan være, at det giver rigtig god mening, at et produkt er vendbart, så man kan få forskellige udtryk, eller et produkt kan bruges på andre og nye måder, end vi først lige havde tænkt. 

Stofvaserne kan trækkes ud over en dåse, en halv liters flaske, eller give nyt liv til en glemt, gammel vase fra skabet. Stoffet kan også foldes længere ned og så kan de bruges som opbevaring til kuglepenne, tegnegrej, pensler eller kosmetik. 

Og så giver de bare et rigtig fint udtryk og modspil til andre materialer som keramik, træ, porcelæn og glas.

Det kan være det er den næste værtindegave, der skal gives med en kvist fra egen have? 


Ældre indlæg Nyere indlæg