Fashion Growth

Fashion Growth

Igen i år inviterer Headstart Fashion mode- og livsstilsvirksomheder til at deltage i Fashion Growth 2019 programmet, der er initieret og ledet af konglomoratet Thornicon med Christian Stadil i spidsen. 

Headstart Fashion og Danske Bank udvælger de virksomheder, der får lov til at pitche for en lang række spændende investorer, og vi har selvfølgelig sendt en ansøgning afsted i håb om at komme i betragtning for både at blive klogere på vores virksomhed, udvide vores netværk blandt andre iværksættere og få mulighed for sparre med erfarne investorer og branchefolk i den kreative industri. 

Vi er så heldige og meget begejstrede over, at mumutane er blevet udvalgt blandt finalisterne, der skal pitche for alle investorerne og med mulighed for at vinde nogle præmier der kan skubbe os videre til næste skridt. Vi glæder os til både at møde de andre finalister i konkurrencen og forberede os på den endelige finale, der foregår på Aarhus teater den 24. oktober. Alle er velkomne og det er ganske gratis at deltage, det kræver blot en tilmelding, som du finder lige her

 


Ældre indlæg Nyere indlæg