Fashion Growth finalen

Fashion Growth finalen

I sidste uge skabte Aarhus Teater og Headstart Fashion nogle lækre rammer for Fashion Growth finalen, hvor vi havde den ære at pitche for en række skarpe investorer. Det har været benhårde forberedelser for os, men vi har fået værdifuld sparring og feedback på vores koncept og forretning, og det sætter vi ekstrem stor pris på. 

1. og 2. pladsen gik helt fortjent til hhv. Tobias Birk Nielsen og Labfresh. Selvom vi på ingen måde kan sammenligne os med de to, som er et helt andet sted end os, så sidder vi med en fornemmelse af, at der er en plads til mumutane i markedet. Der er helt klart ting, der skal skæres til og forbedres og løbes endnu mere igang. Vi er på vej - og som Christian Stadil sagde til os efter finalen 'på min liste havde I en 3. plads'! Det er vi selvfølgelig enormt stolte af! Det sætter for alvor motivationen i vejret.

Afrika har nemlig så meget at byde på - og vi håber, vi fremadrettet kan få lov til at vise meget mere af dét med mumutane og derigennem gøre en forskel. 

Der er blevet skrevet en del artikler om Fashion Growth bl.a. i JP, Aarhus Stiftstidende, Finans og Erhverv+. Vi linker lige til en enkelt af dem, hvis I vil læse mere.

Psst der står en del om mumutane, og vi er også på forsiden af den trykte avis Erhvervs+ der bliver omdelt gratis til alle virksomheder i Region Midtjylland! YAY!!

https://erhvervplus.dk/artikel/l%C3%B8vens-hule-for-mode-og-livstilsbranchen-er-vitaminindspr%C3%B8jtning-for-fremadstormende-iv%C3%A6rks%C3%A6ttere

Her ses hele investor- og jurypanelet med Christian Stadil som formand. 

 Fashion growth 2019 mode- og livsstil finalen aarhus teater løvens hule christian stadil headstart fashion


Ældre indlæg Nyere indlæg