Gæsteblogger Fie Frøling fra @woodlandwhim

Gæsteblogger Fie Frøling fra @woodlandwhim

Danmark har fået ting-forstoppelse, men hvad siger det om 2020 trends?

Skrevet af gæsteblogger Fie Frøling @woodlandwhim

For nogle måneder siden skulle vi alle sammen i sving! I sving med at tage alt det vi ejer op i hænderne, og spørge os selv, om det giver os glæde. Blev det et nej, så skulle det i skraldespanden, og blev det et ja.. Jamen så var det enkelte objekt heldig. Det fik lov at blive.

Men hvorfor? Fordi Danmark har fået forstoppelse! Og det har ledt til en ny trend: ting skal ikke være nye og moderne. De skal være bedre, praktiske og have fokus på at løse et problem.

2020 bliver året, hvor vi ikke længere blot anskaffer os nyt ting i håbet om velvære, men kigger mod et indre velvære med organiske former og farver. Hvor man plejer og fokuserer på sig selv og det mentale helbred.

Og her bliver det bæredygtige valg vigtigt! Fordi det netop er med til at forenkle og løse et problem. På den måde kan du få endnu mere ro i sjælen. 

Gæsteblogger for mumutane Fie Frøling @woodlandwhim boligtilbehør puder bæredygtighed

Bæredygtighed i sig selv har været en trend i mange år. Vi skal gøre noget for planeten nu, og for dælen det er også rigtig! Men det er som sagt mere end det. Bæredygtighed kan også skabe ro i sjælen, fordi man er klar over, at man har taget det rigtige valg. Man har været med til at løse et problem ikke kun for planeten, men for andre mennesker.

Mumutanes puder gør i min verden netop det. De giver en ro igennem sine organiske former og farver, som sender mig tilbage til naturen med de dybe blå nuancer, og de røde prikker sender tankerne afsted til buske og bær. Med andre ord er de med til at skabe ro!

Men det er mere end bare udseendet, fordi det handler også om produktionen, som jeg talte om tidligere. Mumutane producerer med fokus på en social bæredygtighed og går imod mass production. De er med til at løse et problem, og på den måde bliver deres puder mere end bare pæne. De bliver funktionelle! Ergo spiller de perfekt ind i 2020 trenden: funtionen og løsningsorienterede valg. Puderne med et socio økonomisk og bærdygtigt fokus bliver det bedre valg end HM puderne og Ikea puderne. Og såfremt at jeg holder puderne op foran mig selv og spørg om de giver mig glæde, er svaret ja! For de fodrer ikke min forstoppelse, men giver ro i ’sjælen’ og løser problematikker for både mig og andre!

Og hvorfor er det så vigtigt med den ro? Jo, fordi tid er en knap ressource for mange! Den tid vi har vil vi i 2020 gerne bruge for at have indre fred og ro. En form for wellness i hverdagen. Derfor bliver det i høj grad vigtigt at vælge de løsninger, som vi ved kan bidrage med dette.

Bæredygtighed kan være med til at give denne ro; med afrikanske puder kan du gå i japansk zen!

Gæsteblogger mumutane Fie Frøling afrikanske puder bæredygtig 2020 trend bolig indretning


Ældre indlæg Nyere indlæg