Samarbejdspartner med socialt ansvar

Samarbejdspartner med socialt ansvar

Kvalitet, bæredygtighed og socialt ansvar er centrale omdrejningspunkter når vi udvælger samarbejdspartnere. Udvælgelsen af inderpuder er ingen undtagelse, da de har stor indflydelse på oplevelsen af en pudes kvalitet.

Vores inderpuder er danskproducerede hos Søms A/S i Lem i Vestjylland og er en blanding af både andefjer og dun, der giver en god komfort, luftighed og den blødeste fornemmelse. 

Bomuldsbetrækket er lavet uden kemikalier og er duntæt, så der ikke slipper fjer og dun igennem. Alle fjer er europæiske og overholder EU's krav til dyrevelfærd. Søms A/S bruger derfor kun genanvendte fjer og dun, eller fjer og dun fra industrislagtede fugle. Puderne er naturligvis økotex certificeret. De vaskes let i maskine og tumbles helt tørre for at bevare pudens fyldige komfort. 

Foruden god kvalitet er Søms A/S kendt for at have en høj grad af social ansvarlighed. Igennem årene har mange personer været ansat under særlige behov f.eks. i skånejobs og jobtræning. I 2016 modtog virksomheden Ringkøbing-Skjern kommunes integrationspris, da 40% af medarbejderne kommer fra udlandet. Søms A/S har derudover flere gange været nomineret til CSR People Prize i kategorien for virksomheder under 100 medarbejdere. Prisen uddeles hvert år af Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA). 

Virksomhedens medarbejdere kommer fra hele verden og i 2018 var halvdelen af virksomhedens medarbejdere i produktionen fra lande som Somalia, Ukraine, Tyskland, Burma, Thailand, Sudan og Syrien og flere af medarbejderne har været fastlønnede i flere år og er fuldt ud integreret og mange har lært at tale dansk.

Søms A/S oplever, at de udenlandske medarbejdere er pligtopfyldende og sætter en ære i at gøre deres job godt. De er oprigtig glade for at have et job og det smitter af på resten af medarbejderstaben. Derudover opfatter ledelsen, at alle medarbejderne beriges af den blandede kultur på arbejdspladen, de har det godt sammen og får et større indblik og forståelse for andre kulturer.

I mumutane bakker vi op om Søms værdier og forretningsfilosofi og stolte af, at vores inderpuder netop er fra virksomheden i Vestjylland.   

Vi er også ret stolte af, at vores kunder oplever den samme kvalitet som os: 

"De smukkeste puder og så er det ydermere en usædvanlig god kvalitet, både syning og fyld er i top." Tine, indretnings- og grafisk designer. 


Ældre indlæg Nyere indlæg