Tilbehør til håret lavet i Nigeria

Tilbehør til håret lavet i Nigeria

Vi er ovenud tilfredse med den første sending af produkter, vi har modtaget fra Nigeria. Scrunchies af fire forskellige prints syet af fire søde kvinder Emmanuel, Priscilla, Aminah og Abimbola i alderen 20-23 år.

Hele processen har Ambiolas team hjulpet til med. Det drejer sig om udvælgelse af tekstiler, indkøb og afhentning hos Biola, som er vores lokale wax print forhandler, udveksling af modeltegning og guides, opmåling, klipning, syning, opfølgning og kvalitetstjek. 

Abimbola mødte vi i Abuja sidste år og har siden haft kontakt med hende. Hun og hendes mor har en lille systue sammen og to medhjælpere. 

For at færdiggøre vores ordre var alle i gang. Derudover måtte de indhente forstærkning fra Aminah på 23 år, som ikke tidligere har syet for dem. De dygtige syersker lærte Aminah op, og på den måde fik et par ekstra hænder travlt. 

Vi vil gerne være med til at give arbejde til ekstra hænder. Det er faktisk én af vores grundlæggende værdier i mumutane. Vores forventninger til både tekstilerne, produkterne og kvaliteten blev fuldt ud indfriet fra Abimbola og hendes team. Vi håber på et godt samarbejde fremadrettet, hvor vi forhåbentlig møder flere af pigerne og lærer dem bedre at kende, næste gang vi er i Nigeria. 

Se nærmere på vores scrunchies. Du kan også dykke ned i vores forskellige håraccessories her.   

 


Ældre indlæg Nyere indlæg