Umasqu design og vægdekoration

Umasqu design og vægdekoration

Umasqu er en designvirksomhed, der skaber moderne, skæve og skulpturelle vægdekorationer inspireret af farver, mønstre og forskellige sprog i designverdenen. De har hver især et særligt udtryk og er limited editions. 

Umasqus stramme design og formsprog, samt referencer til Afrika i flere af kollektionerne, harmonerer godt med mumutanes produkter og vision om at kombinere den nordiske designtradition med det farverige, afrikanske univers. 

Mumutane er de første i Skandinavien, der forhandler Umasqus design. Blandt andre forhandler tæller ikoniske Pomidou og Picasso Museet i Paris. 

De skulpturelle masker vil sætte et kunstnerisk og humoristisk præg på din væg i stuen, på kontoret eller som et statement kunstværk sammen med litografier og plakater på billedvæggen. 

Maskerne er udført efter laser cutting metoden og er kombineret af forskellige materialer såsom finer, MDF, laminat, plexiglas, plastic og filt. De er håndmalede og hele processen afsluttes med at forbinde og lime alle lag. Find dem alle her.


Ældre indlæg Nyere indlæg