Journal

Danish fair fashion & Living

Danish fair fashion & LivingVidste du at mumutane også forhandles gennem Danish fair fashion & living? En platform som har høje krav til produkters miljømæssige og sociale bæredygtighed.  Danish fair fashion startede ud med at forhandle mode- og accessories, men har nu også udvidet sortimentet til interiør, fordi det selvfølgelig også giver rigtig god mening at omgive sig med bæredygtige produkter i hjemmet. Vi er super begejstrede for at være på platformen og glæder os til samarbejdet. 

Read more →


mumutane featured i Bo Bedre

mumutane featured i Bo BedreStylist Lone Monna og fotograf Pernille Greve har skabt en unik scene omkring Cirkelhuset i Køge for en artikel til interiørmagasinet Bo Bedre med visning af flotte og farverige tekstiler til boligen. Heriblandt puder fra mumutane. Det er vi ret stolte af og synes virkelig billederne giver mod og lyst til at gå på opdagelse imellem klare farver, der vil passe godt ind i boligindretningen. Se billeder her. LINK til video her.

Read more →


Amazon Handmade

Amazon HandmadeI Tyskland kan man købe udvalgte, farverige pyntepuder fra mumutane direkte via Amazon Handmade ganske fragtfrit, hvis man er Prime medlem af Amazon. Så kender du nogle i Tyskland, som trænger til farver i boligindretningen og som prioriterer produkter med mening og en bæredygtig profil, så del gerne og giv dem et praj om mumutane!  Für unsere deutschen Freunde - lesen Sie hier.

Read more →


Passionerede interiørbloggere

Passionerede interiørbloggereDa vi var på Formland design og interiør messe i februar, havde vi fornøjelsen af at møde den seje, tyske interiørblogger Eva Kaiser med profilen @lumikello_ og danske Mette Jakobsen med den velansete blog monsterscircus.com og som findes under samme navn på Instagram @monsterscircus.   Mødet med Eva blev indledningen til et samarbejde, der har gjort mumutane kendt på det tyske marked for interiør. Se billeder her.

Read more →