Journal

Brune toner i boligtilbehør

Brune toner i boligtilbehørInteriørmagasinet Bo Bedre fremhæver mumutane i magasinet for maj måned. I den skandinaviske lyse bolig, kan man med fordel tilføje boligtilbehør i varme brune toner, gule glimt og frodige grønne nuancer som vi især kan nyde i maj måned, hvor alt springer ud.  Trænger du også til varme, så hent inspiration til boligindretningen i varme brune nuancer, for maj-vejret byder jo desværre ikke på lunt, sommerligt vejr.  Vi har samlet et fint udvalg af produkter i netop de brune toner. Se med her. 

Read more →


Overskudstekstiler og ansvarlig produktion

Overskudstekstiler og ansvarlig produktionEn eksklusiv serie af pyntepuder i mønstret velour lanceres. Serien består som alle mumutanes puder af en forskellig for- og bagside, hvilket giver mulighed for at vende puderne og dermed fleksibilitet og variation i indretningen.  Det er vigtigt for mumutane at skabe produkter med mening. Derfor er de ensfarvede puder designet af overskudstekstiler fra danske Kvadrat. Puderne er produceret i Danmark hos en socialøkonomisk virksomhed som har til formål at skabe arbejde for mennesker, der har brug for bedre rammer og støtte end det gængse danske arbejdsmarked kan give dem. Se de fire farver her.

Read more →


Mundbind af stof

Mundbind af stofVidste du at engangsmundbind er i fare for at blive det næste store plastikpose-problem? Læs mere fra Syddansk Universitet her.  Pas på miljøet og brug stofmundbind. Vores designs har en tætomsluttende, behagelig pasform, er i tre lag med filter i midten og økologisk bomuld på indersiden. De er vaskbare ved 60° og justerbare med bløde silikoneperler. De er unikke med farverige wax prints og syet af overskudstekstiler fra vores produktion af puder.  Se mumutanes unikke mundbind af stof lige her.

Read more →


NĂĄr vi kan rejse igen

NĂĄr vi kan rejse igenI en corona-ramt verden er det generelt ret væsentligt med en god portion tålmodighed, og ikke mindst hvis du drømmer om eventyr og eksotiske himmelstrøg. Men tiden, indtil verden igen åbner op, kan sagtens bruges fornuftigt på at indsamle den nødvendige inspiration til en unik rejse udover det sædvanlige. Vi har rejst i Nigeria, men har stadig tilgode at opleve epicenteret for kunst, kultur og mode - det pulserende liv i Afrikas største by med 21 millioner indbyggere er nemlig Lagos i Nigeria. Denne fremragende artikel bekræfter, hvorfor Lagos er vores drømmedestination - og måske også snart din? 

Read more →