Journal

Mundbind af stof

Mundbind af stofVidste du at engangsmundbind er i fare for at blive det næste store plastikpose-problem? Læs mere fra Syddansk Universitet her.  Pas på miljøet og brug stofmundbind. Vores designs har en tætomsluttende, behagelig pasform, er i tre lag med filter i midten og økologisk bomuld på indersiden. De er vaskbare ved 60° og justerbare med bløde silikoneperler. De er unikke med farverige wax prints og syet af overskudstekstiler fra vores produktion af puder.  Se mumutanes unikke mundbind af stof lige her.

Read more →


NĂĄr vi kan rejse igen

NĂĄr vi kan rejse igenI en corona-ramt verden er det generelt ret væsentligt med en god portion tålmodighed, og ikke mindst hvis du drømmer om eventyr og eksotiske himmelstrøg. Men tiden, indtil verden igen åbner op, kan sagtens bruges fornuftigt på at indsamle den nødvendige inspiration til en unik rejse udover det sædvanlige. Vi har rejst i Nigeria, men har stadig tilgode at opleve epicenteret for kunst, kultur og mode - det pulserende liv i Afrikas største by med 21 millioner indbyggere er nemlig Lagos i Nigeria. Denne fremragende artikel bekræfter, hvorfor Lagos er vores drømmedestination - og måske også snart din? 

Read more →


myscandinavianhome.com

myscandinavianhome.comForrygende interview og blogpost fra den altid skarpe, danske Tanja Gotthardsen om blandt andet bæredygtighed i indretning. Vi anbefaler varmt at tjekke ind og blive inspireret af de mange konstruktive idéer og tanker Tanja bidrager med på giga influenceren Niki Brantmark's blog myscandinavianhome.com Måske du også finder en anbefaling af mumutane! ;)

Read more →


mumutane i cool vtwonen

mumutane i cool vtwonenDe super seje kvinder bag prchtg.nl, Jessica og Fleur, har også spottet mumutane og vores mange farverige puder og prints. Jessica og Fleur har en stor forkærlighed for alt lyserødt og smukke, friske blomster  - som man stort set finder på alle deres billeder. Udover deres inspirerende blog og deres flotte instagramprofil, arbejder de med indretning, styling, fotografi samt content. De skriver bl.a. fast for Hollands største og mest cool, publicerede magasin, vtwonen, hvor de også har nævnt mumutane :) Læs med her. 

Read more →