Bliv praktikant hos mumutane

Bliv praktikant hos mumutane
  •  Drømmer du om at gøre en kæmpe forskel for en lille startup?
  • Er du nysgerrig på at komme ind under huden på et nyt dansk brand?
  • Giver du dig ofte i kast med nye udfordringer, får gode idéer og ser muligheder?  

Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

 

Hvem er vi?

Virksomheden mumutane – nordic design african tradition er stiftet af Line og Maria i 2018. Mumutane designer og forhandler boligtilbehør i et miks mellem nordisk og afrikansk design.

Virksomhedens koncept er koncentreret omkring bæredygtighed, minimering af tekstilspild, socialt ansvar og fair vilkår for alle. Derfor er designs og kollektioner bygget op efter, at materialerne købes hos små forretningsdrivende i Afrika for at støtte op om den lokale udvikling. Tekstilerne er så vidt muligt overskudstekstiler og alle materialer i vores produktion anvendes for at minimere tekstilspild.

Gennem www.mumutane.com forhandles primært boligtilbehør i et miks mellem det nordiske og afrikanske, for at vise, hvordan to designtraditioner kan bruge hinanden og skabe noget anderledes og unikt. Vores produkter produceres hos en lokal skrædder i Abuja og hos den socialøkonomiske virksomhed Huset Venture i Danmark.

Vi har indgået forskellige samarbejder, som alle medvirker til at sætte fokus på Afrika enten designmæssigt eller socialt bæredygtigt. Vi forhandler masker og vægdekorationer fra Umasqu og originale Basotho uldplaider fra Sydafrika.  Derudover samarbejder vi med danske Kvadrat, hvor vi bruger deres overskudstekstiler i vores pudeserie. 

Indtil videre forhandles nogle af vores produkter også i få butikker, men da vi er med på Creators Community på Formland i februar 2020 forventer vi, at salget gennem retailers øges. Derudover er vi også på vej til at forhandle igennem Amazon Handmade i Tyskland, så der er flere udviklingsprojekter i gang. 

Maria er cand.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus og Line er cand.des fra Designskolen Kolding. Vi har kendt hinanden i mange år og ideen opstod gennem en fælles passion for bæredygtighed, design og iværksætteri. Afrika har vores særlige fokus, da kontinentet har noget helt særligt og interessant at byde på. Den positive, økonomiske udvikling i Afrika har også haft stor indflydelse på den kreative bølge, hvilket betyder, at kontinentet udses til at blive den næste store trendsættende spiller indenfor mode og design. Det vil vi gerne sætte fokus på og støtte op om.

 

Hvad tilbyder vi?

I mumutane er to dage ikke ens, og der er ikke langt fra idé til handling. Der er masser af forskellige opgaver, som kan tilpasses efter din interesse og faglige profil, og der er naturligvis mulighed for sparring og vejledning undervejs i praktikforløbet. Vi er et lille fleksibelt team, og du vil få indblik og viden omkring alle processer i udviklingen af en startup samt drift af webshop, og alt hvad det indebærer.

Hos os er der mange muligheder for at arbejde med forskellige opgaver. Det kan f.eks. være

  • Kommunikation online og offline
  • Udvikling af video til markedsføring og branding
  • Forbedring og optimering af salg gennem eksempelvis dataanalyse
  • Optimering og udvikling af salgskanaler og prisstrategier
  • Konkret indblik i og opgaver ift. driften af en webshop
  • Eventplanlægning
  • Økonomiske betragtninger

Opgaverne aftales i en åben dialog og ift. interesse og faglighed, og det kan naturligvis justeres undervejs i praktikforløbet.

 

Hvem er du?

Med de mange muligheder for forskelligartede opgaver i mumutane er det vigtigt, at du er åben og ikke er bange for at kaste dig ud i nye typer af opgaver. Du kan samarbejde, fange de gode idéer - omsætte dem - og kommunikere dem videre. Vi forventer også, at du kan tage initiativ og arbejde selvstændigt – selvfølgelig med sparring undervejs. Din specifikke uddannelsesretning er ikke så vigtig, men vi ser gerne, at du er i gang med en uddannelse på bachelorniveau og er i praktik i minimum tre måneder samlet set. 

Derudover er det selvfølgelig en fordel, hvis du har interesse i boligindretning, og hvis du har konkret erfaring med kommunikation og digitale medier, så medsend meget gerne links og eksempler på ting du har produceret eller skrevet.

Ansøgningen sendes til maria@mumutane.com og henvend dig også gerne her, hvis du har yderlige spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Mange hilsner fra Line og Maria


Older Post Newer Post