Returnering

FORTRYDELSESRET

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit køb, men hvis du fortryder, er det selvfølgelig muligt at returnere din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os besked ved at skrive til info@mumutane.com. Varen sendes herefter retur til nedenstående adresse og du bedes medsende en kopi af ordrebekræftelsen.

Adresse:

mumutane I/S                                                                                                 

Elverdalsvej 22A

8270 Højbjerg

Du kan sagtens genbruge forsendelsesposen, som du modtager varen i, så sparer vi på ressourcerne der! Send din ordre retur hurtigst muligt og senest 14 dage efter, du har meddelt os, du har fortrudt dit køb. Returneringen er for din egen udgift, og for at få det fulde returbeløb tilbage for varen, er du ansvarlig for, at varen er i original stand. 

Vi opfordrer til, at gemme kvittering fra speditør og evt. track/trace-nummer, da du bærer risikoen for varen ved en returnering. Forsvinder varen eller bliver den beskadiget under returforsendelsen til mumutane, hæfter du for den.

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav, pakke uden omdeling eller lignende.

 

TILBAGEBETALING

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalinger modtaget fra dig bortset fra leveringsomkostninger senest 14 hverdage fra den dato, hvor vi har modtaget din returnerede vare. Ved tilbagebetaling benytter vi det samme betalingsmiddel, som du brugte ved den oprindelige transaktion, medmindre du har indvilget i noget andet.

 

OMBYTNING OG UDSOLGTE VARER

Såfremt du har fortrudt dit køb, bytter vi selvfølgelig også gerne om til en anden  vare. Da vi har et begrænset varelager, kan vi dog ikke garantere, at nogle produkter hurtigt bliver udsolgt. Husk også på at alle produkter er unika, og derfor kan der forekomme variation i prints og produkter. 

 

REKLAMATION

Dit køb hos mumutane er omfattet af købeloven, hvorved du har 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationen skal være berettiget, og manglen må ikke være opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Når du har opdaget manglen ved varen, skal du reklamere så hurtigt som muligt og inden for ’rimelig tid’. Reklamationer inden for 2 måneder efter fejlen er opdaget godkendes.

Skriv en email info@mumutane.com eller ring til os på +45 6166 4722 forinden du sender din returvare.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse skriftlig, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage og husk at få en kvittering for afsendelsen, da du selv bærer ansvaret for reklamationspakken indtil vi har modtaget den. I en reklamationssag refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger, derfor skal kvitteringen også gemmes hertil.

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav, pakke uden omdeling eller lignende.