Section
Drop element here!

Går du også ind for
zero waste?

Mumutane udvider sit bæredygtige fokus med et nemt og enkelt take-back program.

Med lanceringen af konceptet Mumutane Circular har du mulighed for at gøre en forskel for miljøet, ved at aflevere dit gamle pudebetræk til videre cirkulering på Mumutanes gensalgsplatform, og samtidig modtage et nyt pudebetræk til en reduceret pris.

Alle materialer lever videre

No questions asked 

Lige meget hvor længe din Mumutane pude har været i dit hjem, og lige meget hvilken grad af slitage den har, så kan du sende den retur med Mumutane Circular. I fællesskab tager vi ansvar for at reducere, genanvende og genbruge de materialer, som stadig har potentiale i sig. Tekstilbranchen har længe været store klimasyndere, og det er derfor vigtigt at udvikle nye processer, der kan bidrage til at reducere spild og overforbrug. 

Mumutane er et bæredygtigt interiørbrand, som med konceptet Mumutane Circular udvider sit fokus på cirkulær økonomi. Strategien har fra begyndelsen haft fokus på kvalitetsdesign med stor miljøbevidsthed og social ansvarlighed. Det næste skridt mod zero waste, er et nemt og overskueligt take-back program, som sikrer at gode materialer ikke går til spilde. Vi stræber efter at give vores produkter så lang levetid som muligt ved at videresælge brugte produkter, reparere og genanvende de forskellige materialedele, således at intet går til spilde, men i stedet bliver upcyclet til nye produkter eller lever videre i hver for sig.

Mumutane Circular
step by step 

Her er hvad du skal gøre

- Skriv til info@mumutane.com og få en bekræftelse på, at du kan sende dit gamle Mumutane pudebetræk afsted.
- Din mail skal indeholde dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

 -Der er ingen grund til at sende inderpuden afsted, tag i stedet pudebetrækket af og send det til Mumutanes adresse: Elverdalsvej 22A, 8270 Højbjerg. Du betaler  returfragten, men til gengæld sender vi det nye pudebetræk fragtfrit.

 - Så snart vi har modtaget dit pudebetræk, får du tilsendt en rabatkode på 30% via mail, som du kan anvende til et nyt betræk i matchede størrelse til din inderpude.-Når ordren er afgivet modtager du betrækket   1-3 hverdage.
- Når du har valgt dit nye pudedesign, sender Mumutane fragtfri pudebetrækket retur til dit hjem.

Når der er pre-owned puder tilgængelige, vil du finde dem på Mumutane Circular platformen  til en reduceret pris. Tag endelig kontakt, hvis du nyheder omkring Mumutane Circular platformen

Genanvendte materialer

Recirkulerede puder med lang levetid  

 Alle er klar over, at en brug-og-smid-væk kultur ikke gavner hverken miljøet eller økonomien. Nu kan du med god samvittighed forny dit interiør, med Mumutane Circular puderne, som er recirkulerede pudebetræk. De har været igennem en nøjsomlig proces med vask, reparation og strygning, før de sælges videre på Mumutane Circular platformen.

Læs mere i vores blog post her