Journal

Svært at vælge?

Svært at vælge?Nu er det muligt at give et gavekort, når dine nærmeste skal forkæles. Det kan være helt usandsynligt svært at udvælge en ting eller oplevelse, når der skal gives gaver. Derfor har vi gjort det lidt lettere for dig. Nu kan du give et gavekort, som straks sendes på mail til dig. Nemt og bekvemt - og mon ikke det er et stort hit hos modtageren?  Gå til gavekortet.   

Læs hele artiklen →


Finderskeepers 7.-8. marts

Finderskeepers 7.-8. martsVi er super klar København!! I weekenden går det løs i Øksnehallen, og vi tager en masse lækkert boligtilbehør med - puder, plaider, kimonoer, vaser, masker og vægdekoration. Glæd jer til at se de mange farver og prints fra Afrika på Finderskeepers.  Vil du have chancen for at forkæle din mor, ven eller veninde med en hyggetur til designmarkedet i weekenden, så kan du vinde to VIP billetter og to flotte mumutane tote bags. Deltag på vores Instagram eller Facebookside.  Her ser du alle de andre skønne designere, du kan møde på Finderskeepers.

Læs hele artiklen →


Omtale fra Boligmagasinet

Omtale fra BoligmagasinetSammen med en række andre cool danske brands som Taishō og HAY udvalgte Boligmagasinet to produkter fra mumutane til deres trendzone ‘Selected BY’ på Formland interiør og designmesse. Det er vi ret stolte af!  Derudover omtaler Boligmagasinet mumutane i en online artikel, der handler om lige præcis 11 bæredygtige designbrands du skal kende. Læs artiklen her.

Læs hele artiklen →


Næste store trend i 2020'erne?

Næste store trend i 2020'erne?Vores overordnede indtryk efter Formland og de mange snakke med trendforskere, influencers og seje butiksejere drejede sig i høj grad om, at folk er klar til farver og mønstre i hjemmet, der giver kant til den nordiske minimalisme og ikke mindst klar til products with purpose. Vi har fået mange ordre fra cool butikker i både Danmark, Norge og Tyskland, og vi glæder os til samarbejdet og skabe en endnu bredere Nordic-African feeling. Se vores bedste billeder fra Formland her. 

Læs hele artiklen →