Journal

Omtale fra Boligmagasinet

Omtale fra BoligmagasinetSammen med en række andre cool danske brands som Taishō og HAY udvalgte Boligmagasinet to produkter fra mumutane til deres trendzone ‘Selected BY’ på Formland interiør og designmesse. Det er vi ret stolte af!  Derudover omtaler Boligmagasinet mumutane i en online artikel, der handler om lige præcis 11 bæredygtige designbrands du skal kende. Læs artiklen her.

Læs hele artiklen →


Næste store trend i 2020'erne?

Næste store trend i 2020'erne?Vores overordnede indtryk efter Formland og de mange snakke med trendforskere, influencers og seje butiksejere drejede sig i høj grad om, at folk er klar til farver og mønstre i hjemmet, der giver kant til den nordiske minimalisme og ikke mindst klar til products with purpose. Vi har fået mange ordre fra cool butikker i både Danmark, Norge og Tyskland, og vi glæder os til samarbejdet og skabe en endnu bredere Nordic-African feeling. Se vores bedste billeder fra Formland her. 

Læs hele artiklen →


mumutane i 365DESIGN

mumutane i 365DESIGNI den nyeste udgivelse af trendmagasinet 365DESIGN, der er en del af Nordeuropas største trend- og inspirationshus pej gruppen, er mumutane præsenteret som én af de spirende iværksættere man kan opleve på Formland.  Artiklen om mumutane er på s. 50-51 i magasinet 365DESIGN.  Vi glæder os til Formland den 30. januar til 2. februar. Vi ses på stand L9310.   

Læs hele artiklen →


Go green netværket

Go green netværketVi vil rigtig gerne reklamere for platformen GoGreen Danmark, som mumutane er en del af. GoGreen Danmark er et netværk af mange virksomheder, der forener forretning med samfundsansvar og spiller en aktiv rolle i den grønne omstilling. Netværket er en mangfoldighed af engagerede virksomheder, der på tværs af branche, erfaring og størrelse bruger hinanden til at styrke både egen og fællesskabets sociale ansvar og grønne vækst. Læs mere.  

Læs hele artiklen →