Journal

På forsiden af 365DESIGN

På forsiden af 365DESIGNDen nyeste udgivelse fra PEJGRUPPENS trendmagasin 365DESIGN har en af Mumutanes puder på forsiden ifm. artiklen om The Comarché. The Comarché er en platform for produkter inden for især mode og livsstil. Fælles for dem alle er, at de har bæredygtighed som omdrejningspunkt.  Se puden der pryder forsiden 'Exponential Powder' her. 

Læs mere →


3 Days of Design

3 Days of DesignUnder 3 Days of Design holder vi til i DesignCamp på Docken i Nordhavn sammen med en række andre brands. Vi glæder os til at være en del af designfestivalen i København og bidrage med vores take på, hvad der er godt design, og hvad vi mener der er vigtigt, når man arbejder inden for det felt.  Læs pressemeddelelsen her. 

Læs mere →


Product of the Year

Product of the YearVi er super stolte over at modtage prisen 'Product of the Year' på Formland. Feltet var virkelig stærkt i år med mange gennemtænkte produkter blandt de nominerede. Det er en fantastisk anerkendelse af vores koncept og arbejde med at mikse den skandinaviske og afrikanske designtradition. Det er nyt for mange med farver og mønstre, men vi mærker klart, at kunderne ønsker unikke produkter og sætter stor pris på, at der er et stærkt koncept bag, der tager højde for mennesker og miljø i processerne. Tak for prisen Formland og POWWOW teamet!  Læs mere om konceptet bag Mumutane her.

Læs mere →


Formland august 2021

Formland august 2021Vi har ligget vandret de sidste måneder og udviklet nye designs og produkter. Dem har vi samlet i en række kollektioner, som vi er meget begejstrede for. Det er med sommerfugle i maven, at vi viser dem frem på Danmarks største designmesse, Formland. Nysgerrig? Så få et sneak peak via vores nye produktkatalog og følg med via instagram, så opdaterer vi løbende fra messedagene.  Interesseret i en gratis billet til Formland, så se med her.

Læs mere →