Journal

Amazon Handmade

Amazon HandmadeI Tyskland kan man købe udvalgte, farverige pyntepuder fra mumutane direkte via Amazon Handmade ganske fragtfrit, hvis man er Prime medlem af Amazon. Så kender du nogle i Tyskland, som trænger til farver i boligindretningen og som prioriterer produkter med mening og en bæredygtig profil, så del gerne og giv dem et praj om mumutane!  Für unsere deutschen Freunde - lesen Sie hier.

Læs hele artiklen →


Passionerede interiørbloggere

Passionerede interiørbloggereDa vi var på Formland design og interiør messe i februar, havde vi fornøjelsen af at møde den seje, tyske interiørblogger Eva Kaiser med profilen @lumikello_ og danske Mette Jakobsen med den velansete blog monsterscircus.com og som findes under samme navn på Instagram @monsterscircus.   Mødet med Eva blev indledningen til et samarbejde, der har gjort mumutane kendt på det tyske marked for interiør. Se billeder her.

Læs hele artiklen →


mumutane på tinder...

mumutane på tinder...Din genvej til indretning: Vi har indgået et samarbejde med de to seje kvinder, Laura og Nanna, som har udviklet en App, der gør det lettere for dig at finde præcis det interiør, der passer netop dig og din boligindretning. Tinder for boligentuasiaster! Prøv DecorRaid Swipeshop, der samler danske interiørwebshops lige fra etablerede brands til unikke upcoming designbrands. På en elegant og sjov måde får du inspiration til nye produkter. Læs mere.

Læs hele artiklen →


Er du også klar på farver?

Er du også klar på farver?For mange mennesker har det en positiv effekt at omgive sig med farver. Særligt i en tid hvor mange er tvunget til at arbejde hjemmefra pga. Corona pandemien er det helt naturligt at lege med boligindretningen og farverne. Jantra fra det tyske THEWHYNOT magasin giver sit bud på farvestrålende boligtilbehør og fine puder fra mumutane er med på ønskelisten. Hvad er din oplevelse? Har du mod på farver i hjemmet og smitter det af på dit humør?  Kig forbi det uafhængige interiørmagasin her og læs mere på tysk :) 

Læs hele artiklen →