Journal

Når vi kan rejse igen

Når vi kan rejse igenI en corona-ramt verden er det generelt ret væsentligt med en god portion tålmodighed, og ikke mindst hvis du drømmer om eventyr og eksotiske himmelstrøg. Men tiden, indtil verden igen åbner op, kan sagtens bruges fornuftigt på at indsamle den nødvendige inspiration til en unik rejse udover det sædvanlige. Vi har rejst i Nigeria, men har stadig tilgode at opleve epicenteret for kunst, kultur og mode - det pulserende liv i Afrikas største by med 21 millioner indbyggere er nemlig Lagos i Nigeria. Denne fremragende artikel bekræfter, hvorfor Lagos er vores drømmedestination - og måske også snart din? 

Læs hele artiklen →


myscandinavianhome.com

myscandinavianhome.comForrygende interview og blogpost fra den altid skarpe, danske Tanja Gotthardsen om blandt andet bæredygtighed i indretning. Vi anbefaler varmt at tjekke ind og blive inspireret af de mange konstruktive idéer og tanker Tanja bidrager med på giga influenceren Niki Brantmark's blog myscandinavianhome.com Måske du også finder en anbefaling af mumutane! ;)

Læs hele artiklen →


mumutane i cool vtwonen

mumutane i cool vtwonenDe super seje kvinder bag prchtg.nl, Jessica og Fleur, har også spottet mumutane og vores mange farverige puder og prints. Jessica og Fleur har en stor forkærlighed for alt lyserødt og smukke, friske blomster  - som man stort set finder på alle deres billeder. Udover deres inspirerende blog og deres flotte instagramprofil, arbejder de med indretning, styling, fotografi samt content. De skriver bl.a. fast for Hollands største og mest cool, publicerede magasin, vtwonen, hvor de også har nævnt mumutane :) Læs med her. 

Læs hele artiklen →


Wax print tekstiler

Wax print tekstilermumutanes produkter er designet og produceret i afrikanske wax print tekstiler, som har en helt særlig status i Afrika og blandt afrikanere overalt i verden. Faktisk anses dette tekstil for at være det mest symbolladede af alle afrikanske tekstiler, og det er heller ikke uden grund, at tekstilet er så populært og har været det i snart 200 år. Læs videre her.

Læs hele artiklen →