Afrika

Afrika

Det er udfordrende at lave forretning overalt i Afrika. Vi har relationer i Abuja, Nigerias hovedstad, og derfor tager vi udgangspunkt i at opbygge samarbejdsaftaler der.

Nigeria er med sine ca. 195 millioner indbyggere det folkerigeste land i Afrika og kontinentets største økonomi. Befolkningstilvæksten forventes tilmed at stige med 100-150% frem mod 2050.

Afrikas spædbørnsdødelighed er faldende, og det har medført en ekstremt ung population, som har ført til en høj arbejdsløshed eller betalte jobs under fattigdomsgrænsen.

Alene i Nigeria ønsker hver anden over 15 år at forlade landet, og 4 millioner nigerianere planlægger at rejse væk eller er allerede på vej til at gøre det.

De talenter, der eksisterer i landet, heraf mange inden for det kreative erhverv såsom kunstnere og designtalenter forlader landet for at søge en bedre fremtid i primært Europa. Det er selvfølgelig forståeligt, men ikke en holdbar løsning. Vi vil derfor være med til at skabe muligheder og håb for en bedre fremtid for især unge kvinder, som netop ofte arbejder inden for design- og tekstilbranchen.

Heldigvis er der mange større virksomheder, der har fået øjnene op for de mange, dygtige ressourcer og det store potentiale i Afrika. Men selvom vi blot er en lille virksomhed med få ressourcer, håber og tror vi på, at vi også kan være med til at skabe muligheder og forandringer for især unge i Nigeria ved f.eks. at sætte fokus på alt det Afrika har at byde på, som vi i Norden endnu ikke har fået øjnene op for.

Vi vil selvfølgelig holde jer opdateret omkring processen gennem vores blog og nyhedsbrev.

Se blog her LINK og tilmeld nyhedsbrev nederst på siden.