Brand

Brand

mumutane designer unik, grafisk og farverig boligtilbehør i høj kvalitet. Produkterne er kombineret med afrikanske wax print tekstiler, købt lokalt i mindre tekstilforretninger i Afrika, samt overskudstekstiler fra den danske, internationale virksomhed, Kvadrat.

Formålet er at skabe 'product with purpose', og derfor har mumutane en bæredygtig tilgang i flere aspekter af virksomhedens processer og med et særligt fokus på at minimere tekstilspild og produkterne produceres i samarbejde med én af Danmarks største socialøkonomiske virksomheder.

Navnet mumutane betyder 'vi mennesker', og filosofien er, at vi samarbejder på tværs af kulturer og landegrænser for at skabe bedre vilkår for flere mennesker.

mumutane - nordic design african tradition er inspireret af den minimalistiske nordiske æstetik og det vibrante afrikanske udtryk. De afrikanske wax print tekstiler rummer mange symboler og fortællinger om livet i Afrika, og det giver hvert produkt en unik historie. Den kulturelle sammensmeltning tilføjer dermed en personlig designoplevelse til ethvert moderne hjem.