Forhandlere

Tidens Møbler, Aarhus

  
Tidens Møbler på Klostertorv er en kendt designinstitution i Aarhus, der gennem mange år, har forhandlet de fedeste danske og internationale brands og møbler. Det gælder eksempelvis både designklassikere fra møbelproducenterne Erik Jørgensen og Fritz Hansen, og nyere design brands som Woud, &tradition og Mater. 

Vi synes de lækre designmøbler klæ'r mumutanes puder - og vice versa :)

Når du kigger forbi forretningen, vil du opdage, at de altid er søde til at hjælpe. Det er stort set alt der kan bestilles hjem!

Kig forbi og gå på opdagelse i butikken. Der er selvfølgelig også masser af mumutane puder, der giver kant og farver til møblerne

Tidens Møbler, Klostertorvet 10, 8000 Aarhus C.

 

1x1 Textil & Design, Aarhus

Den lille hyggelige og fine butik 1x1 Textil & Design i Grønnegade er fyldt med dansk kunsthåndværk, keramik, inspirerende illustrationer og lækre tekstiler. Her kan man altid finde gode gaveidéer.

Den kreative indehaver og designer, Helene Vonsild, er selv uddannet inden for tekstil på Designskolen i Kolding, så hun er meget optaget af vores afrikanske tekstiler, farver og prints.

Besøg den inspirerende butik, hvor du finder mumutane accessories så som scrunchies, turban headbands, butterflies og vaser

1x1 Textil & Design, Grønnegade 41, 8000 Aarhus C.