Forhandlere

Tidens Møbler, Aarhus

  
Tidens Møbler på Klostertorv er en kendt designinstitution i Aarhus, der gennem mange år, har forhandlet de fedeste danske og internationale brands og møbler. Det gælder eksempelvis både designklassikere fra møbelproducenterne Erik Jørgensen og Fritz Hansen, og nyere design brands som Woud, &tradition og Mater. 

Vi synes de lækre designmøbler klæ'r mumutanes puder - og vice versa :)

Når du kigger forbi forretningen, vil du opdage, at de altid er søde til at hjælpe. Det er stort set alt der kan bestilles hjem!

Kig forbi og gå på opdagelse i butikken. Der er selvfølgelig også masser af mumutane puder, der giver kant og farver til møblerne

Tidens Møbler, Klostertorvet 10, 8000 Aarhus C.

1+1 Textil & Design, Aarhus

Den lille hyggelige og fine butik 1+1 Textil & Design i Grønnegade er fyldt med dansk kunsthåndværk, keramik, inspirerende illustrationer og lækre tekstiler. Her kan man altid finde gode gaveidéer.

Den kreative indehaver og designer, Helene Vonsild, er selv uddannet inden for tekstil på Designskolen i Kolding, så hun er meget optaget af vores afrikanske tekstiler, farver og prints. Læs mere her https://www.1x1textil.dk/mumutane/

Besøg den inspirerende butik, hvor du finder mumutane accessories så som scrunchies, turban headbands, butterflies og vaser

1+1 Textil & Design, Grønnegade 41, 8000 Aarhus C.

Fair Nomad Society, København www.my-fair-shop.com

Butikken i København, Fair Nomad Society, er en oase af lækre brands, der på den ene eller anden måde har bæredygtighed som omdrejningspunkt. Alle brands er udvalgt med stor omhu af indehaveren Charline Skovgaard. Charline er et stort foregangsbillede og rollemodel for mange ift at være en bevidst forbruger, leve en mere bæredygtig livsstil og skridt for skridt forbedre sit klimaaftryk. 

I butikken findes mange produkter inden for interiør, mode, design og livsstil, og nu kan du altså også købe limited editions af mumutanes kimono cardigans. Besøg butikken på Store Kongensgade 74 i København. 

Hvis du ikke er i København, har du faktisk også mulighed for at shoppe alle deres produkter på www.my-fair-shop.com. Her findes mumutanes kimono cardigans også, og det er limited editions, som kun forhandles her.

Vi er stolte over at være repræsenteret her blandt andre brands, der også stræber efter en mere bæredygtighed tilgang til interiør, design, mode og livsstil.