Investering i interiør med historiske rødder

Investering i interiør med historiske rødder

Mulighed for at udtrykke sin personlige indretningsstil og kreativitet

Mumutane sætter fokus på de traditionsrige afrikanske wax prints i samspil med nordisk minimalisme.

Mange gennemgår overvejelser med sig selv, om et mønster eller farvetema er for ”vildt” når valget skal falde på nyt interiør til boligen. Men på trods af sæsonernes evige farveskift, er der gode argumenter for at vælge puder med både stærke farver og sirlige mønstre.     

Afrikansk tradition i kombination med nordisk minimalisme
Afrikanske wax prints følger ikke en skiftende mode, men siden midten af 1900-tallet har designet formået at forblive aktuelt og attraktivt for mode og -interiørbranchen. De mange designs har en dybde i mønstrene og ofte en dybereliggende kulturel betydning. Det kan være symbolske figurer eller en bestemt farve, som hver især henviser til en kulturel kode, som kun er bekendt af det enkelte lokale område eller stamme i Afrika.

En anti-trend
Overforbrug og en brug- og- smid-væk kultur har slidt på miljøet, og en modreaktion har sat grønne tiltag og bæredygtige produkter på agendaen. Det er derfor vigtigt at investere i interiør af høj kvalitet og i produkter som ikke er sæsonbestemt.

Mumutane sammensætter to stilretninger, som supplerer hinanden. Det minimalistiske nordiske bliver blødt op af en varme og vildskab, i form af farver og mønstre, der udfordrer hinanden. Der opstår et stilrent design i samspillet mellem to modpoler på henholdsvis forsiden og bagsiden af puden. Det giver personlighed til indretningen vibrerende farvekombinationer, som giver liv til hverdagslige.

Vil du se den nyeste kollektion, så hent inspiration her.

 


Ældre indlæg Nyere indlæg