Passionerede interiørbloggere

Passionerede interiørbloggere

Da vi var på Formland design og interiør messe i februar havde vi fornøjelsen af at møde den seje, tyske interiørblogger Eva Kaiser med profilen @lumikello_ og danske Mette Jakobsen med den velansete blog monsterscircus.com - og som findes under samme navn på Instagram @monsterscircus.  

De to er dybt passionerede inden for design og interiør og Mette har altid gang i super cool og originale DIY projekter. 

Mødet med Eva blev indledningen til et samarbejde, som har resulteret i nogle fantastiske billeder og har gjort mumutane kendt på det tyske marked. Det er vi dybt taknemmelige for.  

Vi kan varmt anbefale at tjekke begge profiler ud for at se flere billeder af deres boligunivers. Du får et par enkelte teasers herunder. 

Vi er lige på trapperne med et samarbejde med Mette, som egentlig skulle have været lanceret, men uheldigvis blev udskudt pga. Corona pandemien. 

Men det er også skønt at have noget godt i vente. 

Eva Kaiser @lumikello_ Mette Jakobsen @monsterscircus blogger diy farverig indretning boliginteriør Formland mumutane nordic design african tradition

Smukke Ede har sneget sig op i sofaen lige ved siden af puden Purple flower fra mumutane. Et godt match!

Eva Kaiser Torhaus @lumikello_ mumutane - nordic design african tradition bæredygtig boligindretning

Billedet neden for er fra Eva Kaisers designlejlighed som lejes ud til gæster. Virkelig lækkert og fleksibelt indrettet. Puden Madonna på sofaen er fra mumutane.  

Eva Kaiser @lumikello_ design apartment mumutane nordic design african tradition boligtilbehør boligindretning bæredygtige farverige puder

 


Ældre indlæg Nyere indlæg