Samarbejde med socialøkonomisk virksomhed

Samarbejde med socialøkonomisk virksomhed

Vi har netop indgået et samarbejde med én af Danmarks største socialøkonomiske virksomheder, og det er vi super stolte af. Det er en fantastisk fornemmelse, når man finder ligesindede, som netop bygger deres strategi på præcis de samme værdier og visioner som en selv. 

Huset Venture er en non-profit virksomhed, der har til formål at skabe arbejde for mennesker med nedsat arbejdsevne. De har flere afdelinger rundt om i landet og ca. 95% af de ansatte er på særlige vilkår i et fleks- eller skånejob. 

Vi besøgte Huset Venture i Kolding og blev mødt af en stor gæstfrihed med ro og nærvær til at lære hinanden at kende. Huset emmer af rummelighed og fleksibilitet, og det er tydeligt for os, at menneskene bag har en stor lyst til at bidrage til alle typer af opgaver og ser muligheder frem for begrænsninger. 

De har et spændende showroom, hvor de viser deres produktsortiment frem af unikke tasker produceret af gamle denim jeans, eller glas, vaser og lysestager produceret af glasflasker afhentet hos lokale restauranter og caféer samt opslagstavler lavet af kasserede jernplader og meget mere. 

Der er rigtig mange processer i at genanvende materialer som egentlig er skrottet, men de ansattes gåpåmod, faglighed og mange kreative idéer gør det muligt at forvandle kasserede materialer til unikke, attraktive og salgsbare produkter med en skøn historie bag.

Huset Venture kommer i første omgang til at bidrage til produktionen af mumutanes pudekollektioner. Kvaliteten i produktionen har en ekstrem høj standard og medarbejderne har sans for detaljer, der betyder, at vi er trygge og stolte over at få lov til at samarbejde med dem.

Vi ser masser af muligheder og synergier mellem mumutane og Huset Venture og glæder os over, at der er plads til at drive en virksomhed som denne i Danmark. Det giver så god mening både for det enkelte menneske og samfundet som helhed.  

Mere af det, tak!

 huset venture socialøkonomisk virksomhed mumutane design boligtilbehør social ansvarlighed bæredygtige produkter


Ældre indlæg Nyere indlæg