Behind the scenes

Behind the scenes

Hvordan ser det egentlig ud når man for første gang kaster sig ud i et samarbejde med en professional fotograf og skyder miljøbilleder og portrætter..... ;) Det får du et indblik i lige her! Vi har rigtig længe selv taget billeder og fået god feedback for det. Men vi kan også mærke en stigende interesse for mere inspiration og miljøbilleder, hvor man kan se produkterne i en større sammenhæng. 

Derudover har vi i én uendelighed forsøgt at tage portætter af os selv - men de selfies har vi altså ikke haft held med. Hold op, hvor er det svært at tage sig selv seriøst, når man skal virke professionel og samtidig stå med en selfiestang. Det kræver en hel del øvelse ;) 

Vi er lykkelige for, at vi endelig tog os sammen og hyrede den dygtige fotograf Jens Nikolajsen. En halv dag, hvor vi lærte rigtig meget om at bygge et miljø op - lige fra gulvlægning, til opsætning af vægge og meget mere.

Det var lidt kaotisk indimellem!

Fotosession photoshoot interiør design mumutane  

Vi kan varmt anbefale andre iværksættere at gå i et studie og gøre brug af en professionel fotograf! Det giver så meget mening! 

mumutane interiør boligtilbehør plaid vægdekoration maske umasqu nordic design 

God stemning var der masser af til fotosessionen, og det synes vi også billederne afspejler. Vi elsker den varme glød, der er i billederne kombineret af masker, puder og plaider. 

mumutane umasqu vægdekoration masker mønstrede sofapuder afrika nordisk design

Portrætfotos vi fik også nogle stykker af....også de lidt useriøse med flyvende hår og brede smil! Find mange flere billeder på vores webshop eller via de sociale medier på Instagram, Facebook og Pinterest. 

portræt mumutane Line Dalby Gundersen Maria Kastrup Lausten bolig indretning nordic design african tradition


Ældre indlæg Nyere indlæg