mumutane på Creators Community

mumutane på Creators Community

Formland har igennem mange år været det foretrukne udstillingsvindue for design og interiør virksomheder i Danmark. I løbet af de sidste år er inspirations- og trendzoner vægtet særligt højt for at give besøgende ekstra viden med hjem til hverdagen i detailbranchen.

Creators Community er en del af det initiativ, hvor nye iværksættere udvælges til at vise produkter frem til de ca. 12.000 besøgende, der kommer forbi i dagene fra den 30. januar til den 2. februar.

Og mumutane bliver én af de nye iværksættere på Creators Community. Der er rigtig mange forskellige haller med hver deres tema, og i den hal hvor man kan finde Creators Community er der spisesteder, udstillinger fra andre interiørvirksomheder og en trendzone, hvor der en masse talks og uddeling af design awards!! Vi kommer til at være lige i smørhullet :) 

Creators Community mumutane Formland 2020 iværksætteri boliginteriør design indretning
I går, den 14. november var vi til kickoff i MCH, hvor vi bl.a. mødte Maja Bøgh Vindbjerg, som er vores mentor frem mod messen og som sikrer, at vi er velforberedte og klar til at modtage besøg og opmærksomhed fra interesserede retailers m.fl. Maja er uddannet arkitekt og startede selv sit egen design og interiørbrand Nur tilbage i 2013. Maja udvikler produkter for andre designvirksomheder samt boligaccessories i eget brand, og rådgiver også inden for arkitektfaget.

maja vindbjerg mentor for mumutane creators community formland 2020 nordic design interiør

Da Maja som ny iværksætter stod i præcis den samme situation som os, ville hun ønske, hun havde haft en mentor, derfor er hun med i mentornetværket, Creators Community. Vi ser super meget frem til samarbejdet og glæder os til at deltage på Formland i 2020. 

Creators Community design interiør livsstil Formland mumutane iværksætteri 2020


Ældre indlæg Nyere indlæg