mumutane på Roskilde Festival

mumutane på Roskilde Festival

En af vores forhandlere, Charline Skovgaard, der er den seje foregangskvinde, bæredygtighedsaktivist samt stifter af My Fair Shop og Fair Nomad Society i København har været på Roskilde Festival for at høre en masse lækker musik og arbejde!   

Med det splinternye Green Design Market stiller Roskilde Festival nemlig skarpt på, hvordan man som forbruger kan omstille sit forbrug til et mere bæredygtigt et af slagsen. Green Design Market er et samarbejde med organisationen og forbrugerguiden GoGreen Danmark, der har udviklet en App, som viser forbrugere, hvor i deres område, de kan købe bæredygtige produkter.

På festivalen var en kæmpemæssig hal på 700 m2 et udstillingsvindue og designmarked for brands, der enten har en miljømæssig eller social bæredygtighedsprofil. Eller begge dele!

I løbet af 8 dage havde de 130.000 festivalgæster mulighed for at blive klædt bæredygtigt på - selv en bæredygtig pensionsordning kunne købes!  

Charline Skovgaard havde blandt andet taget flere kimonoer med fra mumutane, og det er vi meget taknemmelige for. Et fantastisk udstillingsvindue for mumutane, og de mange andre nye og mindre iværksættere som os. 

mumutane på Green Design Market på Roskilde Festival

Photo credit: My Fair Shop.


Ældre indlæg Nyere indlæg