Omtale i Boligliv

Omtale i Boligliv

Opdagede du omtalen af mumutane i interiørmagasinet boligliv? Det var heller ikke en stor artikel, men mere et ønske fra redaktøren, Kristina Meyer. Mon Kristina får sit ønske opfyldt?

Juletiden nærmer sig. Butikkerne bugner af fristelser og er allerede flot pyntet op her halvanden måned før jul. Lige nu tager vi det stille og roligt på julefronten.

Der er helt sikkert noget hyggeligt over at forberede julegaveindkøb og fysisk gå på jagt efter den perfekte gave. Men vi er ret overbeviste om, at de fleste af vores julegaveindkøb kommer til at foregå på nettet - ligesom sidste år. Her er der trods alt også oceaner af muligheder for at finde den perfekte julegave både inden for secondhand, oplevelser, nødhjælpsgaver eller den der særlige gave fra et andet sted i landet, hvor man ikke lige kommer forbi en sen eftermiddag efter arbejde.  

Vi håber Kristina på et tidspunkt får nogle af sine ønsker opfyldt. Det er godt at have noget at ønske sig, spare sammen til og se frem mod, så bliver glæden desto  større. Måske er Kristina heldig, at det netop bliver The Eye fra Umasqu Studio, der ligger under juletræet i år? 

Har du nogle ønsker til jul? 

boligliv mumutane redaktørens ønsker vægdekoration


Ældre indlæg Nyere indlæg